Nacional d.o.o.

Najpovoljnija prodaja LUKOIL maziva

NACIONAL prodajna mjesta LUKOIL ulja i maziva:

Benzinska postaja Novo Virje - +385 48 810 011

Đurđevac - +385 48 280 154

Bjelovar, Velike Sredice - +385 43 217 040

Nacional - generalni uvoznik i ovlašteni distributer LUKOIL - maziva

Ulja i maziva

Naftna kompanija LUKOIL jedna je od najznačajnih naftnih kompanija u svijetu s točke gledišta rafiniranih količina sirove nafte i prodanih količina naftnih derivata. To je vertikalno integrirana kompanija, koja kontrolira kvalitetu naftnih derivata od proizvodnje do benzinskih stanica. LUKOIL posluje aktivno ne samo u Rusiji, nego i u cijelom svijetu. Kompanija je član međunarodnih konzorcija u Azerbejdžanu i Kazahstanu, a isto tako izvodi značajne projekte u Sjevernoj Africi, Iraku i drugim zemljama. LUKOIL je ostvario strateško partnerstvo sa vodećim naftnim kompanijama u svijetu kao što su SHELL, EXXON, CHEVRON, AGIP.

Dio proizvodne nomenklature kompanije LUKOIL su motorna ulja. Motorna ulja marke LUKOIL proizvedena su na osnovu tradicionalnih ruskih baznih ulja, koja su najbolja u svijetu. Njihove odlične kvalitete se koriste i u proizvodnji motornih ulja tradicionalno jakih tvrtki u branši kao što su SHELL, BP, MOBIL. Ulja LUKOIL su dobila odobrenje od Američkog naftnog instituta, Saveza američkih inženjera, Europskog saveza proizvođača automobila. Stvaraju se prema najsuvremenijoj tehnologiji, pa se tako u njihovoj proizvodnji koriste najučinkovitijim aditivima koje proizvode Shell Additives, Exxon, Lubrizol, Ethyl Companies.

Kompanija LUKOIL vrši kontrolu cjelokupne proizvodnje ulja, kojom garantira kvalitetu ulja i karakteristike, koje su u skladu s odgovarajućom klasom i viskozitetom deklariranim za svako pojedinačno ulje.