Nacional d.o.o.

Ovim putem Vas želimo informirati i ponuditi Vam poslovno tehničku suradnju u domenama kupnje goriva, motornih ulja i maziva, kao i u zbrinjavanju opasnih otpada.

Društvo NACIONAL d.o.o. (dalje: Nacional ili Društvo) iz Bjelovara se bavi maloprodajom i veleprodajom naftnih derivata (goriva, motorna ulja i maziva) i zbrinjavanjem opasnog otpada. Osnovano je 1994. godine te od tada uspješno posluje.

Zbrinjavanje opasnog otpada

Nacional je ovlašteni sakupljač opasnih otpada, što je segment poslovanja koji kroz svoja razvojna iskustva stječemo od 1998. godine. U promišljanjima i poslovnoj politici posebnu pažnju poklanjamo brizi za okoliš, a samim time i za zdravlje ljudi.

Opasni otpadi su svi otpadi koji ne spadaju u komunalni otpad, a što u naravi znači: rabljeno ulje, otpadne boje, zauljene krpe i filteri, te zauljena metalna i plastična ambalaža (kanisteri, bačve…) i slično

Kako bi udovoljili Vašim potrebama u domeni ponuđenih usluga imamo na raspolaganju najsuvremeniju tehnologiju, pouzdane uređaje i opremu, te stručan i visoko educirani tim djelatnika.

Obzirom da se radi o tvarima koji mogu utjecati na zdravlje ljudi ovaj segment je izuzetno reguliran temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom. Želimo vas informirati da naša tvrtka ima slijedeće dozvole i rješenja:

  • Dozvolu za gospodarenje opasnim otpadom (Klasa:UP/I 351-02/13-11/68; Ur. broj: 517-06-3-1-15-20 od 09. lipnja 2015.),
  • Rješenje o izmijeni i dopuni dozvole za gospodarenje opasnim otpadom (Klasa:UP/I 351-02/17-11/07; Ur. broj: 517-06-3-1-18-17 od 15. veljače 2018.),
  • Dozvolu za gospodarenje neopasnim otpadom (Klasa:UP/I-351-01/19-01/1; Ur. broj: 2103/1-07-19-11 od 18. ožujka 2019.) i
  • Rješenje o postupku provjere okolnosti koje utječu na ostvarivanje prava dodijeljenih dozvolom za gospodarenje opasnim otpadom (KLASA:UP/I-351-02/20-131/23; Ur. broj: 517-03-2-1-20-8 od 30. listopada 2020.).

Uz pružanje usluga zbrinjavanja opasnog otpada računajte na našu punu pomoć i u urednom vođenju dokumentacije sukladno odredbama navedenog Zakona.

Također, certificirani smo i po standardima ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015 i SCCp : 2011. a koji se odnose na Poslovanje, Zaštitu okoliša te Zaštita u procesu rada općenito.

U slučaju nejasnoća i/ili potrebe za zbrinjavanjem opasnih otpada slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo vas savjetovati i pomoći u zbrinjavanju.

Prodaja naftnih derivata

U svojoj poslovnoj i razvojnoj politici se oslanjamo i na promet i transport naftnih derivata. Poslujući na hrvatskom tržištu od 1994. godine stečena su znatna iskustva u poslovima koji su osnovna djelatnost tvrtke. Investiralo se u svu infrastrukturu potrebnu da se tvrtka osposobi za navedenu djelatnost.

U mogućnosti smo prometovati u veleprodaji, maloprodaji od rafinerija do krajnjeg potrošača s dostavom u skladište kupca. Prometuje se sa svim vrstama derivata, bilo bijelih, žutih ili crnih, u skladu sa svim regulama koje se propisuju.

Nacional raspolaže s voznim jedinicama koje osiguravaju kvalitetu i sigurno obavljanje svih usluga.

Veleprodaja se obavlja iz društva u Bjelovaru, a maloprodaja kroz vlastite prodajne lokacije u Bjelovaru, Đurđevcu i Novom Virju. U Novom Virju je se prodaja obavlja preko vlastite benzinske postaje.

Kad govorimo o gorivima tada mislimo na benzine, diesel, ulje za loženje, plavi diesel i biodiesel. Obavljamo dostavu naftnog plina za kućanstva i industriju.

Maziva se odnose na sve vrste maziva uz napomenu da smo ovlašteni distributer INA maziva, vršimo besplatnu uslugu zamjene ulja u motorima i mjenjačima te vršimo i dostavu maziva na adresu kupca.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.

Ovo pismo je prvi korak naše iskrene namjere pokretanja komunikacije te mogućeg budućeg poslovanja i partnerstva s Vašom cijenjenom tvrtkom.

U slijedećih desetak dana ćemo vas kontaktirati pozivom te vas pozivamo da na nas slobodno pitate sve što vas zanima vezano na zbrinjavanje opasnog otpada ili prodaje goriva i maziva.

OPASNI OTPAD

Marin Ormanec

E-mail: marin@nacional-bj.com

Mob: 099/490-4572

GORIVA

Veronika Mišković

E-mail: nacional@nacional-bj.com

Mob: 091/621-3706

MAZIVA

Ivan Kolovrat

E-mail: nacional3@nacional-bj.com

Mob: 099/703-7881

promet i transport naftnih derivata | bitumeni | INA maziva | ekologija | o nama | kako do nas? | kontakt Bjelovar.info medij