Nacional d.o.o Bjelovar, ovlašteni distributer INA maziva


U svojoj poslovnoj i razvojnoj politici Nacional se oslanja prvenstveno na promet i transport naftnih derivata. Poslujući na hrvatskom tržištu od 1994. godine stečena su znatna iskustva u poslovima koji su osnovna djelatnost tvrtke. Investiralo se u svu infrastrukturu potrebnu da se tvrtka osposobi za navedenu djelatnost.U mogućnosti smo prometovati u veleprodaji, maloprodaji i transportu kapacitetom preko 25 000 tona godišnje, a uz manje investicije kapacitet se lako može povećati, i sve to od rafinerija do krajnjeg potrošača s dostavom u skladište kupca. Prometuje se sa svim vrstama derivata, bilo bijelih, žutih ili crnih, u skladu sa svim regulama koje se propisuju.

Nacional raspolaže s 14 voznih jedinica koje osiguravaju kvalitetu i sigurno obavljanje svih usluga.Linkovi


Turističke djelatnosti

"Nacional" se od 2003. g. bavi i turističkom djelatnosti. Izgrađena je apartmanska kuća s 5 apartmana različite veličine, od 37 do 95 m2. Potpuno je opremljena i spremna za prihvat gostiju od svibnja do listopada. Smještena u samom centru Novalje na otoku Pagu. Prekrasne plaže danju i odličan provod noću osigurat će Vam nezaboravan odmor.

Sve informacije na ove telefone:

043/242-520

043/242-109

043/221-070

e-mail: nacional1@nacional-bj.com

e-mail: nacional2@nacional-bj.com

Ovdje možete skinuti prospekt Vile Nacional u pdf-u.


Početkom pedesetih godina 20. stoljeća u Bjelovaru su postojala dva kluba, ”Srednjoškola” i Slaven”, no to je bilo premalo da bi svi zainteresirani mogli zaigrati. Iz tog razloga odlučeno je da se osnuje novi klub. Klub je dobio naziv “Partizan”, a kao datum njegovog nastanka uzima se 26. veljača 1955. godine. Devet je puta bio prvak bivše države i tri puta je bio osvajač nacionalnog kupa. U dva je navrata bio finalist Kupa prvaka (1962. i 1973. godine), a jednom je i osvojio ovaj najprestižniji klupski trofej (1972. godine). Dva puta su bjelovarci dogurali i do polufinala Kupa prvaka te su jednom bili i u polufinalu Kupa kupova. 1991.godine klub mijenja ime u RK Bjelovar, no u potpunosti se naslanja na svoju slavnu prošlost.

Saznajte više o Rukometnom klubu Bjelovar.

promet i transport naftnih derivata | bitumeni | INA maziva | ekologija | o nama | kako do nas? | kontakt
Bjelovar.info medij