Nacional d.o.o., Velike Sredice 29e, Bjelovar

25 GODINA S VAMA: Bjelovarska tvrtka Nacional vaš pouzdani partner u poslovanju


Tvrtka Nacional u rujnu će proslaviti 25 godina postojanja. Jedna je to od bjelovarskih tvrtki s dugogodišnjom tradicijom koja neprestano dokazuje kako je moguće održavati uspješno poslovanje kada su jasno izražene misija i vizija koje ih vode.


Tvrtka je poslovanje s Bjelovara proširila i na poslovnice u Đurđevcu i Virju, te se bavi veleprodajom i maloprodajom ulja i maziva. Široku paletu proizvoda nadopunjuju izuzetno povoljne cijene te dobra opremljenost proizvodima vrhunske kvalitete. Pažnju su posvetili i zdravom okolišu, a samim tim iskazali su i brigu za zdravlje ljudi. Tvrtka trenutno posjeduje dozvolu za gospodarenje opasnim otpadom, te na određenoj lokaciji prikupljaju opasni otpad.


Vizija Nacionala je biti prepoznatljiv po svojem profesionalizmu i kvaliteti u području djelovanja. Naše usluge i ponuda iz asortimana proizvoda, pridonosi našoj pouzdanosti i konkurentnosti. Želimo kupcima osigurati proizvode i usluge koji će optimalno zadovoljiti njihove potrebe te omogućiti da se ugodno osjećaju prilikom kupnje u našim prostorima - istaknuo je direktor društva Željko Maletić.


Nacional se kroz svih 25 godina postojanja razvijao. Misija im je postići veću uspješnost poslovanja i poboljšati poziciju na tržištu. Ujedno, prema riječima direktora Željka Maletića, nastoje pridonijeti razvoju i ekonomskom prosperitetu regije u kojoj posluju, te Republike Hrvatske u cjelini.


Tvrtka je prepoznatljiva po stručnosti, pouzdanosti i konkurentnosti. U području svog djelovanja, kvalitetu proizvoda stavlja na prvo mjesto uz najbolju tehničku podršku pri primjeni, što je dokaz da Nacional brine o svojim sadašnjim i budućim kupcima. Osluškujući njihove potrebe, Nacional je osigurao na svim svojim prodajnim mjestima široku ponudu kvalitetnih ulja i maziva poznatih svjetskih proizvođača poput Ine, Lukoila, Lubrikola i dalje, te savjetovanje oko kupnje istih. Sustav praćenja organiziran je na učinkovit način tako da se promatra i ponašanje proizvoda u strojevima kod krajnjih korisnika, i sve to dio je cjelovitog i besplatnog servisa. Za velike potrošače, u moderniziranim benzinskim postajama, tvrtka će spremnike goriva dati u besplatan najam i dostaviti gorivo na željenu adresu.


Nacional d.o.o. Bjelovar tvrtka je koja nastoji biti aktivni sudionik u očuvanju prirodnih resursa i energije. Pritom koriste proizvode i materijale koji ne zagađuju okoliš, te upravljaju na efikasan način i stvaraju minimalni otpad. Brigu o okolišu upotpunili su posjedovanjem dozvole za zbrinjavanje 289 vrsta opasnog otpada, a raspolažu i s dva skladišta opasnog otpada, u Bjelovaru i Novom Virju. Imajući na umu ukupnost zdravog okoliša i učinkovitog poslovanja, ovih dana postali su nositelj i dozvole za gospodarenje neopasnim proizvodnim otpadom. Dozvola za gospodarenje neopasnim proizvodnim otpadom obuhvaća 210 vrsti otpada, kao što je otpadna plastika, piljevina, otpadni metal, fotografski papir i film, pepeo od izgaranja, muljevi od čišćenja, ogorine, otpad od cigle, crijepa i građevinskog materijala, otpadni beton i betonski mulj, otpad od zavarivanja, staklo, baterije, akumulatori i druge vrste proizvodnog otpada.


Srce ovakvih tvrtki oduvijek su zadovoljni zaposlenici. Poticajna radna mjesta na kojima se vrednuje rad osiguravaju mogućnost napretka poslovanja.


Naše zaposlenike potičemo da cijene i postižu rezultate koristeći svoj cjelokupni potencijal s ciljem trajnog napretka. Odnose s kupcima, dobavljačima, zaposlenicima i lokalnom zajednicom obilježavaju dugoročni partnerski odnosi temeljeni na povjerenju, poštenju, timskom radu, razumijevanju i međusobnom poštovanju. Naša poslovna filozofija i akcije usmjereni su na uspješnu povezanost između naših kupaca, zaposlenika, zajednice i okoline. Radnicima stoga omogućujemo potrebne edukacije, usavršavanje u svom poslu, osobni razvoj i stvaranje karijere, a za postignute rezultate osiguravamo zaslužene nagrade. Radimo sve da naša predanost urodi posvemašnjim povjerenjem u svim aspektima našeg djelovanja, te ćemo tako i dalje biti sinonim za sigurno, ugodno i stimulativno radno mjesto - zaključio je Maletić.


Nacional d.o.o. Bjelovar je svojim asortimanom i uslugama prisutan u više grana gospodarstva od poljoprivrede, metalne i drvoproizvođačke industrije, transporta i ekologije. Tvrtka je svojim radom potvrdila kvalitetu proizvoda, usluga i uspješan rad tima te stekla povjerenje i status renomirane tvrtke koja svakodnevno radi na usavršavanju kako bi poslovnim partnerima pružili najbolju kvalitetu proizvoda i usluga. Nacional d.o.o. Bjelovar vaš je partner u sadašnjem i budućem poslovanju.


promet i transport naftnih derivata | bitumeni | INA maziva | ekologija | o nama | kako do nas? | kontakt
Bjelovar.info medij